Овочевий калейдоскоп

Овочевий калейдоскоп

Нарешті прийшла пора очистити свій організм від шлаків, накопичених за зиму, коли доводилося споживати в основному м'ясо з картоплею та наваристі борщі (кому дозволяв це гаманець). Пора перейти на «травичку», тобто замінити у своєму раціоні всі висококалорійні продукти на овочі та фрукти — це не лише корисна справа, а й відрада для гурманів. Уявіть, скільки смачних і різноманітних страв можна приготувати влітку, коли до ваших послуг і помідори, і огірки, і баклажани, і кабачки, і, і, і... А головне, про що ми мріяли довгими зимовими вечорами, — можна скинути зайві кілограми. Пропоную приблизне меню літнього обіду, а ви можете його доповнити своїми стравами.

На замiтку газдинi

На замiтку газдинi

Не так уже й багато серед нас вегетаріанців, тож в основному ми готуємо для себе і своєї сім'ї м'ясні страви. Ну який же український борщ без реберець, капусняк без свининки, а різні котлетки, відбивні, голубці — без м'яса ніяк не обійтись. Але чи кожна господиня, особливо молода, вміє правильно готувати ці страви так, щоб м'ясо було ніжним, бульйон — прозорим, а котлети — соковитими? Як і кожне мистецтво, кулінарія також має свої певні секрети.

Всі статті рубрики