Шкала «один путін»: як може змінитися перебіг війни в Україні

18.01.2023
Шкала «один путін»: як може змінитися перебіг війни в Україні

Бійці 45-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ точними ударами знищили три локальні склади і пересувні пункти боєприпасів окупантів. (facebook.com/GeneralStaff.ua)

Росія не змогла захопити Україну ні за три дні, ні за 11 місяців, тому в кремлівських старців ви­зрів новий план.

 

Повернувши на командний місток Валерія Герасимова, диктатор путін виставив йому новий дедлайн.

 

Як повідомив представник пресслужби ГУР Міноборони України Андрій Юсов телеканалу FREEДОМ, тепер уже йдеться про захоплення Донбасу до березня і формування у цьому регіоні певної зони безпеки.


У нашої та іноземних розвідок також є дані про активізацію ворога на ще одній ділянці фронту — запорізькій, а також про ймовірний наступ рашистів з боку білорусі.

 

За інформацією керівника аналітичного центру Rochan Consulting Конрада Музики, армія бацьки Лукашенка перебуває на постійних навчаннях з квітня і вже відпрацювала всі військові можливості для вступу у війну.

 

До того ж у понеділок поблизу українського кордону розпочалося спільне льотно-тактичне навчання авіаційних підрозділів зс рф та рб із залученням бойових літаків обох країн.

 

У Генштабі вже попередили про зростання загрози ракетно-авіаційних ударів саме з повітряного простору путінської маріонетки. Втім експерти не виключають, що часті інформаційні «вкиди» про наступ і несамовиті бомбардування мирних територій є лише спробою посіяти паніку в українському суспільстві.


Водночас найбільш запеклі бої й далі тривають у районі Соледара та Бахмута.

 

«Українські підрозділи продовжать тримати оборону в самому місті і на підступах, — повідомив речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий. — На Бахмутському напрямку сталося 259 ворожих обстрілів різними калібрами ствольної та реактивної артилерії. 38 бойових зіткнень. Безпосередньо Соледар 134 рази обстріляв ворог. Але у важких боях на Авдіївському напрямку ворог зупинений, йому завдано серйозних втрат. Також відбили Білогорівку».


Є вражаючі успіхи і в наших артилеристів. Лише у понеділок військові 45-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ  точними ударами знищили три локальні склади і пересувні пункти боєприпасів окупантів.

 

Цей арсенал рашисти намагалися розпорошити по всій території бойових дій. Корегували роботу артилерії бійці аеророзвідки під керівництвом Роберта Бровді. Про це у телеграм-каналі  повідомив сам «Мадяр», висловивши захоплення роботою професіоналів.


Тим часом у світовій пресі почали з’являтися інтерв’ю колишнього заступника командувача силами НАТО, французького генерала Мішеля Яковлєффа, де він називає російську армію «збіговиськом, яким керують дебіли».

 

«Є шкала Ріхтера для виміру потужності землетрусів, а з’явиться шкала путіна для фіксації стратегічних прорахунків та історичних помилок, — вважає він. — У майбутньому так і казатимуть: «О, так, тут «накосячили» на цілий один путін. Та й «Вагнер» — це не приватна військова компанія, а звичайнісінька банда головорізів».

 

На його думку, міф про грізну і непереможну армію рф не витримав перевірку реальним, а не пропагандистським боєм.


Але з психічно хворими воювати най­важче...