Військкомат Ленобласті РФ запропонував дівчатам здати в армію своїх колишніх

10.03.2021

Зазвичай 8 Березня прийнято вітати представниць прекрасної статі квітами, посмішками і приємними побажаннями.

 

Проте військкомат Ленінградської області (Росія) не шукав легких шляхів і запропонував дівчатам «здати» акаунти своїх колишніх у коментарях під відео, яке записав не будь-хто, а начальник відділу роботи з громадянами військового комісаріату Лінінградської області.

 

Розраховуючи, що слабка стать не зможе постояти за себе інакше, аніж «закласти» свого зрадливого (а може, й ні — просто почуття пройшли) колишнього коханого, воєнкоми таким чином вирішили й собі роботу полегшити — для чого висилати повістки, шукати «дезертирів», коли можна за допомогою гри на почуттях покинутих дівчат виконати план по рекрутах.

 

Після слів привітання зі святом начальник звернувся до жіноцтва: «А тепер маленький подарунок...» Саме ось таку «підлянку» а ля Павлік Морозов військовий, «нічтоже сумняшеся», й запропонував у вигляді подарунка представницям прекрасної статі в інстаграмі.


Росіянки не змусили себе довго чекати і «гідно» відповіли: «А чому тільки колишніх?», «Чому лише з Ленінградської області?» тощо — і почали скидати акаунти своїх кривдників...

 

З цього приводу спадає на думку фраза російського журналіста і письменника Сергія Довлатова з приводу сталінського терору: «А хто написав чотири мільйони доносів?..»