Китаянка виїхала у місто на рожевому дитячому авто з короною на даху

30.12.2020

«А опівночі карета перетвориться на гарбуз...» — ну хто з дівчаток не пам’ятає цю фразу з казки про Попелюшку, коли вона вирушала на бал.

 

Щось подібне трапилося з китаянкою Лі, мешканкою міста Цюаньчжоу, правда, не опівночі, а опівдні чи приблизно, словом, одного дня.

 

Правда, їхала китайська Попелюшка не в кареті, а в... рожевому дитячому автомобілі.


Камери відеоспостереження міста зафіксували на перехресті дивний транспортний засіб, який звернув на себе увагу правоохоронців Цюаньчжоу, адже не кожен день побачиш таке на вулицях міста: серед стрімкого потоку автомобілів повільно рухався пластмасовий дитячий автомобіль, увінчаний подобою корони на даху та прикрашений яскравими вогниками, що миготіли зусібіч.

 

Саме на перехресті дивне авто збиралося зробити поворот, але його затримали поліцейські.

 

За кермом сиділа дівчина, яка представилася як продавчиня магазину іграшок. За словами Лі (нашої Попелюшки), її керівник дав завдання відтранспортувати дитячий автомобіль у парк розваг, щоб діти могли на ньому кататися.

 

Дівчина ж розсудила, що винаймати платформу для перевезення авто буде довго і дорого, тож вирішила зекономити час і гроші, тому зайнялася транспортуванням рожевого автодива особисто.

 

Що ж, принаймні з одним завданням вона впоралася на «відмінно» — тепер Лі стала, хоч і ненадовго, зіркою новин, а це, можливо, сприятиме популяризації розваг на рожевому авто. Правда, не на вулицях міста, а в парку.