Китаєць вирішив привабити зятя посагом у 300 свиней

03.12.2019
Королі віддають пів царства у придане, фермерам же доводиться віддавати те, чим володіють вони.
 
Так, один китайський підприємець із провінції Хенань пообіцяв майбутньому зятю 300 свинок, коли той одружиться з його донькою. Фактично це становить половину його сімейного бізнесу, але татусь ну надто вже хоче видати своє чадо заміж.
 
Ситуація досить дивна, оскільки в Китаї проблеми з нареченими: коли на законодавчому рівні китайцям заборонили мати більше однієї дитини, майбутні батьки, визначивши за допомогою УЗД стать дитини, часто вдавалися до штучного переривання вагітності, якщо плід був жіночої статі, адже всім хотілося мати спадкоємця.
 
Відповідно, виросло не одне покоління, в якому за кількістю чоловіки переважали жінок, тож дефіцит дівчат-наречених став уже національною проблемою.
 
У згаданому ж випадку дівчина дуже симпатична, ще й освічена — закінчила університет і працює у господарстві батька: годує тварин, доглядає за ними, ще й торгує на ринку вирощеною на фермі свининою.
 
Та, мабуть, не дуже поспішає виходити заміж, як і більшість сучасної молоді, тож батько й забив на сполох. Сама ж потенційна 24-річна наречена Чжан Чжіюань не дуже й вибаглива — головне, щоб у майбутнього чоловіка вистачило сили підняти пів свині (мабуть, щоб донести на базар?).