У Росії довірлива пенсіонерка взяла позик на 1,3 млн рублів для нібито вояка НАТО

16.10.2019
Чого не зробиш заради любові, особливо якщо твій коханий такий романтичний, та ще й іноземець. І не просто іноземець, а ще й вояк НАТО.
 
Звісно ж, пенсіонерка з російської глибинки не могла знати рядків із нашого Кобзаря: «Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями...», але підсвідомо чітко слідувала його заповіту, адже закрутила роман не з російським військовослужбовцем, а з представником ворожої, як запевняють росіян їхні ж ЗМІ, організації — НАТО.
 
Познайомилась 60-річна «наречена» зі своїм судженим через соцмережі. Він на «ламаній російській» оповів їй свою історію, що самотній, втомився жити без домашнього затишку, тож шукає жінку, яка б створила з ним сімейне гніздечко. А оскільки він, як сам стверджував, служив в американській армії, то за роки служби зібрав чималеньку суму, тож є за що вити гніздечко.
 
Після нетривалого листування аферист повідомив пенсіонерці, що надіслав своїй «судженій» через знайомого дипломата посилку в Астрахань із... мільйоном у «шлюбному кошику», проте посилку затримали на Санкт-Петербурзькій митниці, а щоб її «визволити», потрібно перерахувати 60 тисяч рублів. Жінка оформила кредит у банку і переслала кошти.
 
Згодом довірлива наречена оплатила отримання якогось сертифікату й відкрила рахунок у міжнародному комерційному фонді в Туреччині.
 
Потім їй довелося позичати ще в кількох банках гроші і навіть вмовити рідну сестру взяти позику в банку. В результаті цих оборудок нібито американський «москаль» отримав 1,3 млн рублів і зник із «радарів» коханої.
 
За заявою ошуканої жінки відкрито кримінальну справу. Можливо, навіть вдасться знайти сліди «американського жиголо», та як залікувати сердечну рану немолодій, але такій довірливій пенсіонерці, яка повірила, що і в 60 років можна знайти закордонного принца, готового віддати не лише свою руку і серце, а й мільйон у посаг...