На Харківщині молодик приревнував дружину до священника: стріляв, наманався спалити і намагався вчитинити самогубство

25.09.2019
Справжня любовна драма розгорілася днями у селі Первомайське Зміївського району.
 
 
Охоплений ревнощами 32-річний чоловік прийшов до настоятеля місцевого храму Нерукотворного Образу Христа Спасителя УПЦ МП Леоніда Побігайленка й відкрив стрілянину по його будинку.
 
 
За словами священника, він спочатку дійсно почув гучні хлопки, а вже потім відчув запах диму.
 
«Кинувся до дверей, а вони не відчиняються, бо їх спеціально чимось підперли ззовні, — розповів протоієрей. — Я вибрався через вікно, відчинив двері і вивів дружину з донькою. А на вулиці почув постріли».
 
Потерпілий зумів сховатися від нападника і не отримав поранення. Але той устиг підпалити автомобіль і господарські будівлі, після чого пішов нищити майно батьків священника, що живуть неподалік. Там облив бензином житловий будинок і теж підпалив. Втім на цьому  драматична історія не скінчилася.
 
Розуміючи, що накоїв, ревнивець при­йшов додому й спробував застрелитися. Куля влучила у тулуб, проте молодий чоловік вижив i наразі перебуває в реанімації.
 
За словами начальника сектору кримінальної поліції Зміївського району Андрія Тарахтєєва, мисливську рушницю нападник придбав заздалегідь, тому, очевидно, ретельно готувався до помсти.
 
Якщо він виживе, то надовго відправиться за ґрати — чоловікові світить термін від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.