Ляшка звинувачують у роботі на газету, яка не виходить понад 10 років

19.07.2017
Ляшка звинувачують у роботі на газету, яка не виходить понад 10 років

Олег Ляшко разом iз командою прийшов до Печерського райсуду Києва, щоб довести свою невинуватість.

ГПУ на замовлення влади продовжує тиск на опозиційну фракцію Радикальної партії з метою її дискредитації.
 
Про це заявив лідер РПЛ Олег Ляшко у Печерському райсуді Києва, де розпочався розгляд його справи.
 
У своєму бажанні накопати бодай щось на головного радикала влада доходить до абсурду. 
 
Цього разу підставою для виклику Олега Ляшка до суду стало нібито сумісництво депутатства з роботою в газеті «Політика», яка не виходить у світ понад 10 років.
 
Перед цим ГПУ намагалася знайти корупцію у виході програми «Правда Ляшка» на каналі NewsOne. Проте не знайшла і звернулася до НАЗК щодо перевірки діяльності депутата. 
 
«Після обрання народним депутатом у 2006 році я, відповідно до вимог Конституції, не займаюсь бізнесом та не входжу до складу правлінь будь-яких органів. Це підтверджує моя трудова книжка. Ви не знайдете за 12 років жодних матеріалів про те, що я підписував документи чи отримував гроші як голова правління.
 
Тому мені прикро, що орган, який ми створили для боротьби з корупцією і керівництво якого отримує космічні зарплати і премії по 200 тисяч гривень, дискредитує саму ідею боротьби з корупцією, фальсифікуючи справи проти мене», — наголосив Ляшко.
 
 
За його словами, всі ці висмоктані з пальця справи свідчать про намагання прокуратури за вказівкою влади звинуватити його хоча б у чомусь. 
 
 
«Ми не порушуємо закон і не подаруємо нікому таку нагоду — звинуватити мене у якихось корупційних діях», — зазначив Ляшко.
 
Наразі суд у справі перенесли на 21 липня, чекають на свідка.