Геноцид як урок

Геноцид як урок

У школах України незабаром з’явиться освітній спецкурс про Голодомор для старшокласників. Підлітків не змушуватимуть вивчати страшні вірші, малювати могили та вислуховувати розповіді про канібалізм, — як це зазвичай практикується у багатьох освітніх закладах напередодні Дня пам’яті в листопаді.

Марфин сокіл

Марфин сокіл

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ветеран авіаційного управління аеропорту «Бориспіль» (пілот першого класу) Іван Іванович Дворецький у середині 60-х років працював у полярній авіації.

Де бізнесу жити добре

Де бізнесу жити добре

На Черкащині про розширення виробництва заявивило ТОВ «Купава груп», підприємство якого розташоване в Каневі. Там з 2009 року виготовляють напівавтоматичні пральні машини.
«Нині підприємство продукує вже півтора десятка видів побутової техніки.

Чи зацвіте «УКРОП» на мерському троні?

Чи зацвіте «УКРОП»  на мерському троні?

Майже сорок днів, як пішов із життя після важкої недуги міський голова Луцька Микола Романюк, а депутати міськради ніяк не можуть провести сесію, щоб достроково припинити його повноваження й визначитися, хто ж керуватиме містом до моменту оголошення дострокових ви­борів.

«То не я, а дружина моя»

«То не я, а дружина моя»

Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом незаконного збагачення щодо першого заступника голови СБУ Павла Демчини на підставі журналістських розслідувань.

«Розіп’ятий» Насіров

«Розіп’ятий» Насіров

Відсторонений голова Дер­жавної фіскальної служби Роман Насіров відкидає всі звинувачення детективів НАБУ та прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо зловживання ним службовим становищем на користь депутата-втікача Олександра Онищенка.

Всі статті рубрики