Куля «москалівського стрільця»: на зупинці у Харкові застрелили 28-річного хлопця

20.12.2016
На вулиці Москалівській у Харкові, неподалік автобусної зупинки, двоє чоловіків так завзято з’ясовували стосунки, що один витяг пістолет i відкрив стрілянину.

Одна з куль влучила молодшому просто в живіт, решта поцілила в паркан будинку, що розташований неподалік. 
 
Трагедія сталася опівдні, але, незважаючи на це, свідки не змогли надати інформацію про зловмисника, який відкрив вогонь. Одна з жінок встигла до приїзду «швидкої» перекинутися словом зі смертельно пораненим хлопцем, і той нібито сказав, що не знає нападника.

Але оскільки по дорозі до лікарні він помер, уточнити цю інформацію слідчі не змогли. Натомість у поліції повідомили, що померлий проживав неподалік місця НП і що причиною стрілянини стала жорстка сварка. 
 
Існує й інша версія трагедії: мовляв, покійний сам напав на стрільця і хотів відібрати в нього гроші. Між ними зав’язалася бійка, в ході якої й прогриміли постріли. Але оскільки власник пістолета з місця злочину втік, то й це припущення потребує доказів.

Наразі правоохоронці вже порушили кримінальне провадження, оголосили зловмисника в розшук і просять свідків надати бодай якусь інформацію про резонансну подію. 

А днем раніше в Харкові стався схожий інцидент. Теж серед білого дня п’яний чоловік влаштував розбірки просто на вулиці й відкрив стрілянину. Одна з куль влучила у плече 38-річній жінці, яка проходила неподалік. На щастя, її життю нічого не загрожує. Потрапив до СІЗО і дебошир, оскільки його затримали співробітники приватного охоронного агентства й передали поліції.