Скиньмо кредитну удавку

29.11.2016
Які ідіоти керують нашою країною! Представник уряду запропонував в обмін на отримання безвізу добровільно прийняти в Україну мігрантів, від яких Євросоюз не знає, як здихатися.
 
Уже добровільно віддали свою ядерну зброю. Також влада погодилася на догоду європейцям безбожно вирізати і вивозити свій ліс, позбавляючи українців роботи. Тепер вони ще хочуть, щоб у нас біженців було, як сирійців у Німеччині, і щоб ті вчиняли щоденні теракти і ґвалтували наших жінок. І все це заради безвізу, який, за великим рахунком, більшості українців не потрібний.
 
На відміну від ідіотів у владі, які проводять політику здачі національних інтересів України, ми пропонуємо жорстку і принципову політику захисту і розвитку України:
 
1. Якщо Єврокомісія до Нового року не надасть нам безвіз, ми маємо запровадити візовий режим для країн Євросоюзу.
 
2. Мігрантів до нас в Україну не пускати за жодних умов і ні за які гроші, бо це нам боком вилізе вже через 10-20 років. Українців побачимо тільки в резерваціях, як індіанців, чи в музеях поряд із динозаврами.
 
3. Надання українського громадянства має бути найбажанішою подією у житті того, хто його отримує. А не так як зараз, коли Президент роздає наше громадянство наліво-направо кожному бомжу і злочинцю. До речі, грузинському януковичу Саакашвілі Порошенко теж незаконно надав українське громадянство, бо той перебуває у розшуку за вбивства демонстрантів у Грузії. Тому максимум, на що Саакашвілі міг претендувати в Україні, — це на статус політичного біженця. Українського громадянства він має бути позбавлений, бо отримав його незаконно.
 
4. Ні ліс, ні землю, ні воду ми не можемо розмінювати на жоден безвіз чи кредит. Ці природні багатства мають працювати на всіх українців! Розбазарювати ці багатства — державна зрада і злочин перед прийдешніми поколіннями.
 
5. Замість того, щоб принизливо випрошувати безвізи і кредити, які потім вилазять в офшорах Порошенка, Тимошенко, Гонтаревої, ми маємо створювати робочі місця для українців, долати бідність і стимулювати економічне зростання орієнтованою на національного виробника економічною і грошово-кредитною політикою.
Коли в українців будуть достойна робота і зарплата, вони самі зможуть дозволити собі поїхати куди завгодно, хоч на Марс яблуні саджати! 
 
Олег ЛЯШКО, лідер Радикальної партії