На прес-конференції Тимошенко журналіста побили за запитання про Медведчука (відео)

24.11.2016
Сьогодні під час прес-конференції лідера ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко охорона здійснила напад на журналіста.
 
Представника проекту «СтопКорупції» Сергія Медяника змусили вийти із зали після запитання про співпрацю народного депутата з Віктором Медведчуком.
 
Після озвучення питання про можливу співпрацю Юлії Тимошенко та Віктора Медведчука і змісту декларації очільниці парламентської фракції ВО «Батьківщина» до журналіста підійшла охорона та примусово вивела iз зали.
 
Конфлікт продовжився у коридорі прес-центру. Сергій Медяник заявив, що представники охоронної фірми заламали йому руки та били дверима оператора.
 
Нагадаємо, напередодні політик відмовилася коментувати свою позицію щодо нападу на офіс очільника «Українського вибору» Віктора Медведчука.
 
Раніше Юлія Тимошенко звинуватила представників влади у причетності до нападу на телеканал «Інтер». Сама Тимошенко, за оцінками медіа-експертів, постійно з’являється в ефірі «Інтера».
 
Минулого тижня лідер Радикальної партії Олег Ляшко звинуватив Юлію Тимошенко у змові з Віктором Медведчуком і Сергієм Льовочкіним  iз метою захоплення влади в Україні за кремлівським сценарієм.