Крок назустріч металургам: Порошенко підписав «металургійний» законопроект

14.09.2016
Крок назустріч металургам: Порошенко підписав «металургійний» законопроект

Олег Ляшко та Віктор Галасюк на металургійному комбінаті «Запоріжсталь».

Співавтори закону №3868, яким збільшується мито за тонну вивезеного з України металобрухту з 10 до 30 євро, назвали підписання документа важливою галузевою перемогою. 
Олег Ляшко нагадав, що у вітчизняній гірничо-металургійній галузі працює 300 тисяч українців.
 
Саме тому Радикальна партія так наполегливо виборювала закон, який зупинить безконтрольне вивезення металобрухту за безцінь і допоможе забезпечити українців стабільною роботою і зарплатою.
 
«Цей закон також — фактор стабілізації курсу гривні та щеплення проти інфляції. Тому вітаю не тільки металургів, а й усіх українців!» — написав Ляшко на своїй сторінці у «Фейсбуцi». За словами співавтора документа, Віктора Галасюка, наступним кроком має бути втілення стратегічних ініціатив розвитку економіки, запропонованих депутатами Радикальної партії.
 
Це, зокрема, створення експортно-кредитного агентства, індустріальних парків, банку відбудови і розвитку, державно-приватного партнерства.
 
«Я вірю в успішне втілення запропонованого РПЛ Антикризового плану розвитку економіки, бо просто немає іншого шляху зробити українців заможними та успішними, а нашу країну — впливовою у світі!» — заявив Галасюк.