Дітей є куди подіти

Дітей є куди подіти

Ще кілька років тому було важко уявити, наприклад, що у звичайній квартирі може бути дитячий садок. Але новий санітарний регламент для дошкільних навчальних закладів, що набрав чинності з 24 травня, спричинив таку собі міні-революцію у сфері дитячого виховання, регламентувавши те, про що колись батьки й вихователі, можливо, лише мріяли.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Крісло Суспільного

Крісло Суспільного

Днями пленум Національної спілки журналістів України звернувся до перших осіб держави з проханням звільнити Зураба Аласанію з посади гендиректора Національної телекомпанії, на базі якої створюється суспільне мовлення.

Небажана, бо озброєна

Небажана, бо озброєна

В адміністрації Президента України переконані, що ескалацією конфлікту на Донбасі (яка спостерігається останніми днями) Росія хоче змусити Україну і міжнародних партнерів піти на їхні умови щодо роботи збройної місії в зоні конфлікту.

Ворог №1 Сталіна

Ворог №1 Сталіна

У львівському Музеї визвольної боротьби відкрили біографічну виставку, присвячену першому провідникові ОУН, полковнику Євгенові Коновальцю. «На виставці представлено біографічні матеріали про життя і діяльність Євгена Коновальця. Є багато невідомих дотепер матеріалів, котрі виявлено в архіві ОУН і передано до Музею української революції у місті Київ», — розповів співорганізатор виставки Василь Петрик.

Прилетіла льотчиця

Прилетіла льотчиця

«Президентський літак iз Героєм України Надією Савченко приземлився», — написав учора о 14.54 у «Твіттері» Петро Порошенко. Це повідомлення розвіяло всі сумніви щодо правдивості повернення на Батьківщину засудженої у РФ української льотчиці, які виникали зранку, коли з’явилася перша інформація про політ президентського борту по полонену в Ростов-на-Дону.

Всі статті рубрики