Буде гра — прийдуть глядачі

Буде гра — прийдуть глядачі

Після того як до Львова вимушено перебрався донецький «Шахтар», у місті — в режимі нон-стоп — грають у великий футбол. Упродовж двох останніх осінніх сезонів тут точилися поєдинки Ліги чемпіонів. А з приходом «футбольної весни» до міста Лева «гірники» «привезли» іншу «єврокубкову страву».

«Середняк» із фортуною

«Середняк» із фортуною

Як відомо, справжні шанувальники спорту рідко обмежуються любов’ю до якогось одного виду. Для запорізьких фанатів банкрутство футбольного «Металурга», без сумніву, стало болючим ударом. Однак є в місті ще одна професіональна команда, останні успіхи якої, думається, можуть «підсолодити» місцевій «торсиді» гіркоту втрати іншого об’єкта вболівання.

Тріумф і промахи

Тріумф і промахи

З огляду на виступи українських біатлоністів у поточному розіграші Кубка світу мало хто очікував, що першу медаль у «синьо-жовту» скарбничку на чемпіонаті світу покладе представник чоловічої збірної Сергій Семенов. Після восьми етапів КС в активі наших чоловіків не було жодного медального виступу, однак уже в першій особистій гонці «мундіалю» українському біатлоністові вдалося піднятися на п’єдестал.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики