Атака з моря

Атака з моря

Вантажне судно «Модерн Експрес», що шість днів дрейфувало поблизу узбережжя Франції, вчора вдалося взяти на буксир буквально за лічені години до того, як воно мало розбитися об берег. «Модерн-Експрес» на початку минулого тижня потрапив у шторм, унаслідок чого вантаж змістився і судно завалилося на бік.

Тед Круз: місія здійсненна?

Тед Круз: місія здійсненна?

Уже початок первинних виборiв у США (за американською термінологією — праймеріз чи кокусів), які відбулися у понеділок в штаті Айова, подарував сенсацію. Лідер (за опитуваннями громадської думки) серед кандидатів-республіканців мільярдер Дональд Трамп поступився у цьому першому турі своєму партійному колезі, ультраконсервативному сенатору від штату Техас Теду Крузу.

Вірус уже в Європі

Вірус уже в Європі

Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила спалах хвороби, викликаної вірусом Зіка, надзвичайною ситуацією в галузі охорони здоров’я міжнародного масштабу, повідомляє «Радіо «Свобода». Ухвалити таке рішення порекомендував комітет незалежних експертів, а оголосила його на надзвичайному засіданні ВООЗ у Женеві генеральний директор організації Марґарет Чан.

У пошуках землі обітованої

У пошуках землі обітованої

За найоптимістичнішими прогнозами, 2016 року до Німеччини прибуде ще один мільйон біженців, за песимістичними — три мільйони. Спіраль міфу про Німеччину (чи Скандинавію), як загальнодоступні місця для отримання притулку та благополучного проживання, у Сирії та загалом на Близькому Сході й у Північній Африці розкручено.

Всі статті рубрики