Місто потребує села

Місто потребує села

У Берліні пройшов Глобальний форум із продовольства і сільського господарства на тему «Як нагодувати наші міста? — Аграрний сектор та сільські території в еру урбанізації». У спільному комюніке, що стало основним завершальним документом форуму, міністри сільського господарства закликали створити політичну, економічну та соціальну основи для розвитку продуктивного і стійкого сільського господарства, ефективний та надійний ланцюг виробництва та збуту продукції, а також забезпечити умови для динамічного розвитку сільських територій.

Вирости собі меблинку

Вирости собі меблинку

На «городах» Гевіна Манро виростають стільці, столи, абажури для світильників і рами для підвісних дзеркал, а незабаром він планує «посіяти» комоди і книжкові полиці. Дизайнерські дерев’яні меблі дадуть фору в екологічності та оригінальності будь-яким іншим.

Посади монетки — виростуть прибутки

Посади монетки — виростуть прибутки

Пошук інвесторів є одним iз головних аспектів покращення становища в агросекторі. Без додаткових капіталовкладень неможлива модернізація виробничих потужностей. Тому Мінагрополітики планує продовжити переговорний процес iз міжнародними і регіональними фінансовими інститутами для залучення фінансових ресурсів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики