Творчість колекціонера

Творчість колекціонера

У Музеї Івана Гончара у Києві готуються до відкриття виставки живопису та скульптур митця, чиє ім’я, власне, носить заклад. Вона приурочена до 105-ї річниці з дня народження Івана Гончара і відкриється наступного тижня, 27 січня.

І «Танк» українця

І «Танк» українця

Берлінський міжнародний, або просто Берлінале традиційно входить до трійки (поруч Канн і Венеції) найпрестижніших кінофестивалів світу. Не всім, щоправда, така вершина вертикалі подобається, але ж маємо те, що маємо. Цьогоріч він проходитиме вiд 11-го до 21 лютого.

Дуже інтимна історія

Дуже інтимна історія

Український режисер кримськотатарського походження — 23-річний Наріман Алієв — представлятиме Україну на 66-му Берлінале. Короткометражну стрічку «Без тебе» відібрано до списку учасників програми Generation 14+. У ній змагаються короткометражки, створені молодими режисерами.

Дорога кінорозвага

Дорога кінорозвага

У 2015 році касові збори фільмів в українських кінотеатрах встановили рекорд. У гривні виторг зріс приблизно на третину, а кількість проданих квитків збільшилася на 8,8% — із 19,47 млн. до 21,19 млн. штук, підрахували аналітики медіаконсалтингової компанії «Медіа Ресурси Менеджмент».

Всі статті рубрики