І куди вони всі їдуть!?

І куди вони всі їдуть!?

Кількість міжнародних туристів у світі зросла на 4,4% у 2015 році і становила 1,18 мільярда людей, повідомляє Бі-Бі-Сі з посиланням на статистичний звіт за минулий рік Всесвітньої туристичної організації ООН. Зростання кількості туристів, які їдуть відпочивати за кордон, на 50 мільйонів осіб перевищило показник 2014 року.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Готель Каліфорнія» зачинився

«Готель Каліфорнія» зачинився

Гітарист, співак, композитор та співзасновник легендарної американської рок-групи Eagles («Орли») Ґленн Фрай помер у віці 67 років, про що повідомила група на своєму сайті. Останнім часом Фрай потерпав від серйозної хвороби кишечнику, минулого року переніс операцію, а помер позавчора у Нью-Йорку від післяопераційних ускладнень у вигляді ревматоїдного артриту, гострого виразкового коліту і пневмонії.

До очищення влади — через вибори

До очищення влади — через вибори

У Сербії цього року відбудуться дочасні парламентські вибори. Про це оголосив прем’єр-міністр Александар Вучич. Голова уряду вважає, що на тлі критики опозиції виборці повинні підтвердити підтримку його євроінтеграційної політики. Вучич — колишній крайній правий, а нині — прихильник реформ і євроінтеграції.

Всі статті рубрики