Меркель змиє мігрантською хвилею?

Меркель змиє мігрантською хвилею?

Ще у грудні 2015 року правлячий у Німеччині Християнсько-демократичний союз (ХДС) підтримував Меркель із майже «радянською» одностайністю. На з’їзді партії політика канцлерки щодо біженців викликала десятихвилинні оплески. Але після подій у Кельні в партії формується спротив, пише «Німецька хвиля».

Свій у чужому храмі

Свій у чужому храмі

Папа Римський Франциск у неділю відвідав Велику синагогу в Римі. Головний рабин італійської столиці Рікардо ді Сеньї назвав цей крок знаком того, що поліпшення відносин між католицизмом та іудаїзмом триває. Франциск став третім папою за всю історію відносин між католиками і іудеями, який побував у синагозі.

Багаті стають непристойно багатими

Багаті стають непристойно багатими

Від 2010 року статки найбагатших людей світу збільшилися на 0,5 трильйона доларів і становили 1,76 трильйона. У цей же період найменш забезпечена половина людства збідніла приблизно на один трильйон доларів США, втративши 41 відсоток своїх статків, повідомило в понеділок базоване у Британії міжнародне об’єднання організацій у боротьбі з бідністю Oxfam у доповіді під назвою «Економіка на обслуговуванні одного відсотка», приуроченій до відкриття Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Всі статті рубрики