В упряжці Санта Клауса

В упряжці Санта Клауса

Маленьким глядачам компанія «Арт Медіа» пропонує до 10 січня у столичних кінотеатрах «Жовтень» та «Київ» переглянути кілька фільмів новорічної тематики, які демонструвалися впродовж року, що минає. Таким дитячим кінематографічним підсумком року став «Фестиваль європейського кіно.

Сміятися — не плакати

Сміятися — не плакати

Без сумніву, це мудро: назвати фільм «Страшилками», щоб підвести основного глядача — підлітків, у яких буяє наповнений протестними настроями перехідний вік, — до думки, що упирі, Снігова людина й інша нечисть не варті того, щоб заради них ізолюватися від справжнього життя.

Зелений міцний горішок

Зелений міцний горішок

Через місяць після світової прем’єри на екрани українських кінотеатрів приходить «Добрий динозавр». Студія «Піксар» тримає рівень: у черговій анімації — чудова картинка, цікаві герої і мудра філософія. Творці дуже відповідально поставилися до відтворення пейзажів: попередньо знімали реальні локації Дикого Заходу — річки, каньйони, гори — й опрацьовували знімки з супутників.

Стрічка на мільйон

Стрічка на мільйон

У році, що минає, українські глядачі мали змогу побачити 28 українських фільмів. І наступний рік нам подарує немало гучних прем’єр.

Уже за місяць, до Дня всіх закоханих, на екрани вийде україно-литовський проект «Ніч святого Валентина».

Всі статті рубрики