Нервовий старт

Нервовий старт

Здобути високе реноме на міжнародній арені українські біатлоністи змогли не в останню чергу завдяки своїм командним здобуткам. На старті нинішнього сезону, який розпочався минулої неділі в шведському Остерсунді, вітчизняні стріляючі лижники мали хорошу нагоду продемонструвати свої найкращі колективні якості, проте ні в одиночному міксті, ні змішаній естафеті зробити їм це не вдалося.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Право на розгром

Право на розгром

Раніше прерогатива масштабних розгромів у чемпіонаті країни належала лише вітчизняним грандам. Авторами рекордної наразі перемоги в національній першості є футболісти «Динамо», які в сезоні 2010/2011 років розбили маріупольський «Іллічівець» iз рахунком 9:0.

На все свій час

На все свій час

Учора, в останній день осені, офіційно завершився контракт Михайла Фоменка з національною збірною України. Нової угоди з наставником ФФУ поки що не уклали, проте, скоріше за все, на Євро-2016 «синьо-жовті» вирушать під проводом свого старого очільника.

Програно бій, але не битву

Програно бій, але не битву

Матч-реванш Володимира Кличка і Тайсона Ф’юрі буде. Обидва боксери підтвердили, що така опція передбачена в контракті на їхній перший бій, і обидва вже висловили бажання зустрітись на рингу знову. Експерти передбачають, що це станеться в 2016 році.

Всі статті рубрики