Рятівний контракт

Рятівний контракт

Нині Херсонський cуднобудівний завод «Паллада», що входить до складу ДК «Укроборонпром», готовий забезпечити роботою близько тисячі суднобудівників для виконання найбільшого за всю історію існування нашої країни контракту. Плавучий док українські суднобудівники будуватимуть протягом року.

Греція є всюди

Греція є всюди

На Херсонщині міжнародна група польських та українських археологів розкопала давньогрецьке поселення, засноване більше як дві тисячі років тому.

Таємниче поселення, знайдене в селі Республіканець, імовірно, було збудовано в II столітті до н. е. і розташовувалося неподалік від давньогрецької колонії Ольвія.

Вибори пройшли, Майдан залишився

Вибори пройшли, Майдан залишився

Мешканці області, дехто ще в жахливому очікуванні, а дехто вже отримавши платіжки за комунальні послуги, зі сльозами хапаються за валідол, міцніші — «заспокоюються» добірними словечками на адресу влади. Усе своє обурення чимало людей почали виносити на Тарифний майдан, що у Вінниці залишився стояти й після виборів міського голови.

Тугий «конверт»

Тугий «конверт»

Працівники СБУ в Черкаській області разом із прокуратурою взяли на гарячому організаторів місцевого конвертаційного центру, коли вони передавали клієнтам більше 300 тисяч готівкових гривень.

«Цей конвертаційний центр вивів у «тінь» понад 60 мільйонів гривень.

Озброєний і дуже небезпечний

Озброєний і дуже небезпечний

Нові зведення з тилових регіонів АТО. В селі Олено-Косогорівка Кіровоградського району 73-річний переселенець із Горлівки влаштував стрілянину з вікон хати та поранив двох поліцейських, які приїхали його втихомирювати.

Всі статті рубрики