У Красногорівці — «Град»

У Красногорівці — «Град»

Бойовки все частіше «поливають вогнем» не лише позиції ЗСУ, а й мирні населені пункти. Як повідомляє прес-центр АТО, позаминулої ночі терористи здійснили 25 таких обстрілів, більшість з яких припала на Донецькій напрямок.

Генію «пльонтанізму»

Генію «пльонтанізму»

Серед знаменитих уродженців Тернопільської області — народний художник України, лауреат Національної премії імені Шевченка Іван Марчук, який увійшов у сотню найвизначніших геніїв сучасності за рейтингом авторитетної британської газети Daily Telegraph.

Одесу штормить

Одесу штормить

Поламані дерева, розтрощені автомобілі, зірвані дахи — таких збитків завдав одеситам ураганний вітер, який лютував на території області в понеділок 16 листопада. Синоптики повідомляли, що швидкість вітру сягала більше 12 м/с.

Налякані «Барвінком»

Налякані «Барвінком»

Російський правозахисний центр «Меморіал» визнав директорку «Бібліотеки української літератури» в Москві Наталію Шаріну, котру кремлівська влада звинувачує в екстремізмі та розпалюванні ворожнечі, політв’язнем і вимагає негайного звільнення обвинуваченої з-під арешту та закриття її кримінальної справи.

Лжесепар

Лжесепар

У російському Донецьку тривають слухання у справі полоненої української льотчиці Надії Савченко. У понеділок на судовому засіданні вперше за два місяці журналістам не лише дозволили зробити протокольну зйомку, а й бути присутніми безпосередньо під час процесу. Оператори мали змогу відзняти усе, окрім суддів та прокурорів.

Два роки без покарання

Два роки без покарання

Протягом чотирьох днів, на виконання доручення Президента, Генпрокуратура, СБУ і МВС звітуватимуть про результати розслідування злочинів, вчинених проти учасників Революції гідності. Першою вчора почала звітувати Генпрокуратура. За словами начальника Управління спеціальних розслідувань ГПУ Сергія Горбатюка, наразі слідчими притягується до відповідальності 270 підозрюваних у скоєнні злочинів проти активістів Євромайдану.

Всі статті рубрики