Із канадською аптечкою в кишені

Із канадською аптечкою в кишені

Нині на Яворівському полігоні українських солдатів вчать правильно надавати медичну допомогу військовослужбовці Канади. За словами Олега Брацюка, фельдшера медичної служби 30-ї окремої механізованої бригади, старшого сержанта Збройних сил України, саме канадський досвід найбільше підходить для української армії.

Безпечний ангел

Безпечний ангел

Щодоби в Україні на дорозі гине не менше 8 людей. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, щорічно в результаті дорожньо-транспортних пригод гине близько 1,3 мільйона осіб і ще 50 мільйонів людей одержують травми і стають інвалідами, йдеться в «Глобальній доповіді про стан безпеки дорожнього руху у світі 2015» від ВООЗу.

На вiйнi не втрачають друзiв

На вiйнi не втрачають друзiв

Майже три місяці, як воєнний суд Ростова-на-Дону приговорив українського режисера Олега Сенцова до двадцяти років колонії суворого режиму. Утім українські активісти та діячі культури залишаються солідарними з полоненим і намагаються всіляко підтримати його.

Час гармати повертати

Час гармати повертати

Позавчора українська сторона попередила представників місії ОБСЄ, що у випадку, якщо ситуація у зоні АТО й надалі буде загострюватись, Україна готова повернути на першу лінію оборони артилерію, яка була відведена згідно з Мінськими угодами.

Зламана пам’ять

Зламана пам’ять

На купи непотрібного хмизу за ніч перетворилася алея, висаджена на честь полеглих воїнів Майдану. Йдеться про майже сотню поламаних дерев. Зловмисникам вистачило сил, терпіння, а головне — часу, щоб непомітно в самому центрі міста винищити майже всі піврічні саджанці. Лише чотири лишилися незайманими.

Всі статті рубрики