РАХУНКОВА ПАЛАТА

13.11.2015

21,7 млрд. гривень

становила заборгованість за електроенергію в Україні за лютий — листопад 2015 року. Заборгованість промисловості становить 61%, ЖКГ — 39%. Населення платить значно ефективніше, тому приріст заборгованості знизився на 9,2%.

1 млрд. гривень

«теплих» кредитів видано українцям за період реалізації державної програми з енергоефективності. За даними голови «Держенергоефективності». Сергія Савчука, вже понад 60 тисяч сімей скористалися кредитами на заміну вікон та котлів.

300 млн. доларів

для військової допомоги Україні в наступному році виділить сенат США, повідомив посол України в США Валерій Чалий. Із них 50 мільйонів доларів можуть бути спрямовані на надання оборонних озброєнь Україні.

50,3 млн. гривень

втратили в Мінагропроді за низку порушень, повідомили в Державній фінансовій інспекції. Зокрема, керівники окремих філій ДП «Конярство України» без відповідного погодження розпродали, а також вибракували з подальшим продажем племінних генетичних коней на суму понад 4 млн. грн.

 

30 млн. гривень

становив прибуток «Укрпошти» за період із січня до вересня 2015 року, що вдвічі більше, ніж за аналогічний період минулого року.


16 млн.
гривень

виділено з обласного бюджету на допомогу місту Сватове, де в результаті вибухів були пошкоджені та зруйновані об’єкти всіх сфер життєдіяльності міста, зокрема 1 705 житлових будівель, серед яких приватні та багатоповерхові будинки.

 

15-20 млн. євро

становитиме сума інвестицій від бельгійської компанії «ЕйСіПі» для реалізації спільного проекту з Одеським припортовим заводом, повідомила прес-служба Мінекономрозвитку.

2,55 млн. тонн

становив обсяг виробництва м’яса в Україні в січні — жовтні 2015 року, що на 1,8% менше, ніж за аналогічний період минулого року, повідомила Державна служба статистики.

Понад 5,1 тис. га

становила загальна площа земельних масивів, що можуть запропонувати інвесторам. Такий перелік сформували землевпорядники Дніпропетровської області, куди увійшли 195 інвестиційно привабливих земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>