Усі — не на вибори, а по бурштин!

Усі — не на вибори, а по бурштин!

Нелегальні копачі бурштину не минули нагоди скористатися зайнятістю правоохоронців на виборах, щоб знову прорватися у маневицькі ліси, звідки їх уже двічі викурювали міліціонери та громадські активісти. Ще зранку в суботу, 24 жовтня, перші 500 осіб iз лопатами колоною рушили в напрямку лісового масиву поблизу села Лісове.

«Темні сили» в Одесі

«Темні сили» в Одесі

Численні порушення, проблеми та курйози фіксували на багатьох виборчих дільницях, де в неділю проходили вибори до органів місцевого самоврядування. Проте подія в Одесі перевершила всі. На виборчу дільницю № 511108, що розташована по проспекту Академіка Глушка, 1-г (в приміщенні гімназії № 9), прибув темний лорд Дарт Вейдер, герой голлівудського фільму «Зоряні війни».

Тепер ми братці, єлисаветградці?

Тепер ми братці, єлисаветградці?

До кінця листопада більше 60 українських міст і містечок отримають собі нові «імена». Найближчим у черзі на нове «хрещення» став обласний центр Кіровоград. Принаймні більшість жителів, які взяли участь у голосуванні на місцевих виборах та опитуванні щодо перейменування міста, висловили своє категоричне «за» повернути Кіровограду його колишнє ім’я — Єлисаветград, яке місто носило з початку заснування і до 1924 року.

За п’ять хвилин до зими

За п’ять хвилин до зими

Підготовкою до другої воєнної зими в армії перейнялися заздалегідь. Наприкінці літа в Міноборони повідомили, що на складах уже лежать теплі куртки, штани, шапки, балаклави, демісезонне взуття, тепла білизна, шкарпетки та спальні мішки для українських військових у зоні АТО. Минулого тижня у відомстві впевнено заявили: військо повністю забезпечили формою.

Стріляти не набридло

Стріляти не набридло

Завтра бойовики «ДНР» планують розпочати другий етап відведення від лінії зіткнення артилерійських систем калібром менше за 100 мм. Ватажки донецьких терористів стверджують, що вже повністю відвели танки. Щодо мінометів калібром до 120 мм, то їхній відвід бойовики обіцяють завершити до 10 листопада.

Там, де зупиняється час

Там, де зупиняється час

У ніч iз суботи на неділю вся Україна перевела стрілки годинників на годину назад, перейшовши, таким чином, на «зимовий» час. У «ЛНР» та «ДНР» уже втретє відмовилися від такого переходу. Різниця у часі між українськими і окупованими територіями наразі складає одну годину (коли у Києві 12.00, у Донецьку 13.00. — Ред.).

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики