Жива натура

Жива натура

У Києві виставкою «Жива натура» Олександра Ройтбурда відкрилася нова галерея «Дукат», яка — за задумом організаторів — поєднуватиме виставковий простір та освітній центр. Презентація виставки стала своєрідним подарунком до дня народження художника, точніше, іменинник дав змогу любителям живопису подивитися свої роботи. «Ми одужуємо.

Книги на двох

Книги на двох

Два романи у співавторстві з нині львів’янкою Дарою Корній стали поштовхом до професійного приходу в українську сучасну літературу запорізької письменниці Тали Владмирової. Уже відомі читачам спільні «Зозулята зими» — про непросте життя українців та містичне фентезі про життя в сучасному Львові «Крила кольору хмар».

Модна мобілізація

Модна мобілізація

Економічна криза — сумні часи для великих підприємств і простір для маневрів малого та середнього бізнесу, різноманітних стартапів. Організатори конкурсу молодих дизайнерів одягу та аксесуарів New Fashion Zone одразу оголосили про бізнес-наміри — знайти талановитих дизайнерів, готових до роботи з виробництвом, створити нові модні марки і вивести їх на ринок. Кращої мотивації годі вигадувати.

Всі статті рубрики