Місцеві вибори: без виборців та права вибору

Місцеві вибори: без виборців та права вибору

Масове нехтування демократичними принципами з боку влади під час передвиборчої кампанії на місцевих виборах стало основною темою чергового засідання Опозиційного уряду. В тіньовому Кабміні вважають цинічним порушенням усіх існуючих демократичних норм відмову в реєстрації Опозиційного блоку в Харківській області та в місті Бердянськ, а також позбавлення права голосу мільйонів вимушених переселенців та осіб, які проживають на підконтрольній Україні території.

За законами воєнного часу

За законами воєнного часу

Відучора в Україні почалася осіння призовна кампанія: на строкову службу призивають молодих людей у віці 20-27 років. Молодші можуть піти служити за власним бажанням. Загалом, як повідомили в Міноборони, планується призвати 11 тис. 206 осіб: iз них у ЗСУ підуть 5206 бійців, інші 5 тисяч поповнять лави Нацгвардії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Живучі «камікадзе»

Живучі «камікадзе»

Фантастично теплий вересень, який потішив нас цього року, трішки відтягнув катастрофу із новими тарифами та платіжками за енергоносії для населення. Однак, природу не обманеш, і вже наступного місяця для тих родин, хто так і не встиг оформити субсидію (а таких — більшість), удар буде відчутний. Та й зараз уже, після підвищення ціни на електроенергію з 1 вересня, дехто хапається за голову.

Всі статті рубрики