Править достойна змiна «регiоналiв»

23.09.2015

Як повідомляє сайт «Обозреватель» із посиланням на видання «Гарна хата», відомі своєю проросійською громадянською позицією екс-«регіонали» з Луганська Володимир Струк та його тезка Медяник придбали за час війни на Донбасі елітне житло в Києві.

Обидва вони, як відомо, ще торік були народними депутатами і входили у провладну коаліцію у Верховній Раді від Партії регіонів.

За даними Генеральної прокуратури України, Володимир Струк особисто організовував та спонсорував терористичні угруповання на сході України.

І от цей колишній міський голова шахтарського селища Ювілейне в Луганську вирішив про всяк випадок укорінитися і в столиці держави, проти якої він так послідовно діяв.

Звісно, самому світися на первинному житловому ринку Києва Струку було ризиковано, тож він вирішив придбати там нерухомість через своїх найближчих родичок — дочки Карини та дружини Олени.

Перша в червні цього року придбала в новому будинку за адресою вул. Драгомирова, 20а квартиру площею 125 кв.м. Карина — вдячна донечка, яка пишається своїм батечком. Інакше важко пояснити, чому ця заміжня жіночка носить подвійне прізвище — Марченко-Струк. Вона справжня молода світська левиця — відпочиває в елітних нічних клубах Києва та Європи та постить фотки того свого відпочинку в соцмережах.

Ще одну квартиру площею 115 кв.м у тому ж самому будинку Володимир Струк придбав уже на ім’я своєї дружини Олени.

Ще більш цікава історія виходить з іншим багатеньким прибічником «рускаґа міра» з Луганська — Володимиром Медяником. Як і Струк, той вирішив не ризикувати і придбав 10 липня 2014 року на ім’я своєї дружини Олени елітне житло — квартиру площею 270 кв.м у житловому комплексі «Капітолій» за адресою вул. Хрещатик, 27б.

Це перше будівництво на Хрещатику за останні 50 років!

Але, мабуть, дружина Медяника, на відміну від дочки Струка, була не такою вдячною, і Володимирові Юрійовичу, з деяким ризиком для власної волі, довелося ставити її на місце.

Звісно, що наскрізь корумпована судова система України з розумінням поставилася до такої непростої життєвої ситуації цього «патріота». Так, майже одночасно рішеннями Печерського суду в Києві та Саксаганського суду в Кривому Розі у грудні 2014 року на ці розкішні апартаменти Олени Медяник було накладено арешт на користь того, хто їх у «реалі» купував — Володимира Медяника.

Виходить, що весною 2014 року ці обидва луганські проросійські бізнесмени аж нічим не ризикували, коли відверто симпатизували терористам-сепаратистам. Чи не тому, що вони краще за нас знали, хто прийшов на зміну їхнім київським паханам-«регіоналам»?

Олександр КРАМАРЕНКО
  • Аби жолуді, а до дуба — байдуже...

    Чисельність населення у будь-якій країні є фактором, що безпосередньо впливає на подальший розвиток суспільства — уповільнює чи прискорює його, а також вважається базисом економічного, соціального, політичного, культурного, духовного та інтелектуального розвитку держави. >>

  • Яйце, прапор і безсмертна душа

    На перший погляд, це несумісні речі, проте вони є різними формами матерії та енергії, перетворені фізикою і біофізикою. Багато тисячоліть людина пізнавала Світ — від плескатої Землі до нейтрона й пульсара; пристосовувалася до природи, накопичувала досвід використання природних явищ на свою користь. Незрозумілі явища приписували «галузевим» богам; творилися міфи, з яких формувалася релігія. >>

  • Історія повторюється і вчить

    Події, які відбуваються у сучасному світі, вимагають від нас, українців, бути особливо пильними. Озвіріла влада Москви йде на все, щоб порушити встановлений мир і порядок у світі, одурманити населення Росії, виправдати свою агресивну політику щодо своїх сусідів. Особливу роль у цій справі відіграє Московська церква як підрозділ ФСБ. >>

  • Прийми, загарбнику, нашi дари...

    Проблеми, притаманні нашому життю, не зникли після виборів до Верховної Ради, а лише загострилися та ще й довели, що виборець не мудріший за дурного карася. Подивімося на партії, які прийшли в парламент. >>

  • Фальшива назва держави

    Після Полтавської битви 1709 року, зламавши незалежницький спротив волелюбних українців на чолі з Мазепою, московський цар Петро І в 1721 р. проголосив Московію називати Росією, а себе — імператором Російської імперії, хоча Залісся (тобто Московія) ніякого відношення до Київської Руси-України не мало, її історичне минуле — в Золотій Орді. >>