Цензурований вечір

Цензурований вечір

Минулої п’ятницi, як і півстоліття тому, у столичному кінотеатрі «Україна» показували легендарний фільм «Тіні забутих предків». Перед початком урочистостей на вході періодично співала трембіта, усі запрошені проходили через рамки металошукачів, а на другому поверсі бажаючі мали змогу роздивлятися колажі Лариси Кадочникової із речей, що нагадують про режисера Сергія Параджанова, оператора й чоловіка Юрія Іллєнка і Гуцульщину.

Перший тиждень без вогню

Перший тиждень без вогню

Минув тиждень відтоді, як на лінії розмежування в зоні АТО було оголошено всеохоплююче припинення вогню. Починаючи від 1 вересня, за даними штабу АТО, кількість порушень режиму припинення вогню ворогом зменшилася в рази. Йдеться лише про локальні випадки: щодня відбувається не більше 15-20 перестрілок з автоматів та кулеметів або обстрілів позицій ЗСУ з гранатометів і мінометів.

«Теплі» кредити

«Теплі» кредити

Тарифи на житлово-комунальні послуги, які стрімко повзуть угору, неабияк вдарили по гаманцях українців. Чим ближче початок опалювального сезону, тим люди більше переймаються: на чому зекономити, аби взимку розплатитися за опалення.

Довбанка-гігант

Довбанка-гігант

Цьогорічна спека, що так втомила нас усіх і завдала неабияких збитків, реабілітувала себе на Волині двома цінними археологічними знахідками: спочатку в Любешівському районі місцеві мешканці знайшли на дні Стоходу старовинний човен-довбанку довжиною 3,5 метра, а наприкінці серпня на ще один подібний артефакт натрапили мешканці з сусіднього, Маневицького, району.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Зона «зелених»

Зона «зелених»

Третій за рахунком пікнік Kiev Sunday Breakfast, який мав відбутися 6 вересня у київському парку Шевченка, був скасований. Організатори фестивалю сніданків на свіжому повітрі під звуки музики й з іншою культурною програмою говорять про вимагання з них хабара організацією, що «опікується» зеленими зонами.

Бог порушувати не велів...

Бог порушувати не велів...

Нова українська поліція — це не тільки грузинська реформа, американська уніформа, японські автівки, а й рішуча боротьба з правопорушеннями. Утім нещодавно, чи то через ввічливість, чи то через небажання мати справу зi скандальною особою, київські поліцейські відпустили правопорушника.

Всі статті рубрики