Як на фунікулера іменини

Як на фунікулера іменини

Цього року київському фунікулеру виповнилося 110 років, і спеціально до цієї дати «Київпастранс» здійснив реконструкцію підйомника, яка тривала п’ять тижнів. За цей час фунікулер зазнав капітальних змін.

Подорож на край життя

Подорож на край життя

Майже півроку український мандрівник Олексій Коровін провів в Африці. Вирушив у дорогу 21 березня і планував відвідати 30 країн. Однак його шлях обірвався в місті Дахаб. «Він не був байкером міських вулиць, його вабили простір і невідомість.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перший дзвоник під прицілом

Перший дзвоник під прицілом

Сьогодні на Донбасі має відбутися всеосяжне припинення вогню. Принаймні ще позавчора про це домовилися під час телефонних переговорів із президентом РФ Володимиром Путіним президент Франції Франсуа Олланд і канцлер ФРН Ангела Меркель.

Знання без джерела, паперового

Знання без джерела, паперового

Четвертокласниця Настя однієї з київських гімназій ще вчора після репетиції першовересневого свята радісно повідомила батькам: «Книжок нам не дають, «Математики» взагалі немає, «Українську мову» тільки замовили. Взагалі, треба ходити у школу з планшетом — користуватимемося електронними книжками».

Чорне море з «Морським бризом»

Чорне море з «Морським бризом»

Учора, 31 серпня, українське море в Миколаївській та Одеській областях відкрило свої простори для Sea Breeze 2015 — міжнародного військово-показового навчання. За повідомленням прес-служби Міністерство оборони, навчання триватимуть до 12 вересня.

Готуйте каганці

Готуйте каганці

Поки Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк анонсує про підвищення мінімальної заробітної плати, пенсій та стипендій iз 1 вересня, на українців чекає неприємний сюрприз — від сьогодні ціни на електроенергію зростуть у середньому на 23 відсотки. Перші подорожчання відбулися ще навесні цього року, коли Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердила нові тарифи на електроенергію та газ для населення.

Лови теплу осінь

Лови теплу осінь

В Українському гідрометцентрі прогнозують у перший день осені аж плюс 33-35. Проте довготермінові прогнози не дуже втішні. Наприкінці вересня температура повітря значно знизиться, а наприкінці жовтня випаде... перший сніг. Щоправда, осінній — з дощем.

Всі статті рубрики