...Банки летять

...Банки летять

Глухої ночі, о 3-й годині, 27 серпня пролунав вибух у Києві на проспекті Перемоги — знову підривали відділення «Сбербанку Росії». Охоронці повідомили, що спрацювала сигналізація. За викликом негайно виїхали міліція та співробітники охоронної фірми.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Почерк російської армії

Почерк російської армії

Упродовж вечора середи та наприкінці доби ситуація в зоні АТО суттєво погіршилася. Незаконні збройні формування, всупереч домовленостям, застосовували озброєння калібру більше 100 міліметрів практично вздовж усієї лінії розмежування.

Потонули в димові

Потонули в димові

Київ може конкурувати з Лондоном за звання Туманного Альбіону. Щоправда, в українській столиці туманність виникла днями далеко не від підвищеної вологості повітря. Столиця частково буквально потонула в їдкому димові. У деяких районах столиці запах горілого ледь відчувався, а в деяких здавалось, ніби все затягнув туман.

Ні — двоголовій «канарєєчці»

Ні — двоголовій «канарєєчці»

До нового навчального року в Україні готуються не лише батьки та діти, а й російська пропаганда. Підтвердженням цього стала ситуація із підручником з російської мови, який отримав учень дев’ятого класу однієї з київських гімназій.

ФОРМАльний тягар

ФОРМАльний тягар

У батьків перед початком нового навчального року походи на шкільні базари помітно спустошують кишені. «Вибір у місті учнівських форм, взуття і канцелярії, звичайно, необмежений, — констатує киянка Наталія, мама двох дітей. — Але, маючи скромну зарплату держчиновника невисокого рангу, збирати гроші на все необхідне потрібно не менше двох-трьох місяців.

Залізниця хати «відкушує»

Залізниця хати «відкушує»

Мешканці Брюховичiв просять Президента допомогти їм боротися зi «Львівською залізницею». Ініціативна група мешканців, які судяться з ДП «Львівська залізниця» через земельні ділянки, звернулися до гаранта Конституції по допомогу, бо людям у судах скасовують акти на право власності.

Всі статті рубрики