Кому криза не страшна

Кому криза не страшна

Суднобудівники Херсонщини підписали вже третій вигідний контракт із партнерами з Європи, а ось у Миколаєві їхні колеги поки що виживають лише завдяки замовленням на ремонт військової техніки. Загальна сума боргів із заробітної плати для суднобудівників у Миколаєві перевищила суму в тридцять п’ять мільйонів гривень.

Заміна «гвинтиків» системи

Заміна «гвинтиків» системи

Майже два роки тому (30.10.13) «УМ» розповідала про колишнього військового медика, відставного полковника медслужби Анатолія Різниченка із селища Партеніт, що неподалік Алушти. Незважаючи на досить поважний вік, 84-річний чоловік, заслужений лікар України, залишався відданим професії — працював консультантом-пульмонологом тодішнього Центру медичної реабілітації та санаторного лікування Міноборони України «Крим».

Фортуна відвернулася від Феміди

Фортуна відвернулася від Феміди

За даними правоохоронців, суддя на авто Audi A7 не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з автомобілем Geely CK. Водій останнього помер, не опритомнівши, а його дружина з травмами перебуває в лікарні. У машині також була дитина, вона не постраждала.

Озброєні та небезпечні

Озброєні та небезпечні

На проспекті Богдана Хмельницького у Полтаві в нічний час сталася стрілянина. Як виявилося, на зупинці громадського автотранспорту між чотирма особами, що були напідпитку, виникла сварка. Один з учасників конфлікту дістав пневматичну зброю, на яку не потрібно ніяких дозвільних документів, і здійснив із неї 6 пострілів.

Всі статті рубрики