Дюк у сорочці

Дюк у сорочці

Кілька десятків метрів полотна, ниток та дещиця майстерності — і ось французький герцог перетворюється на українського козака. На Потьомкінських сходах Дюк де Рішельє востаннє перед святом приміряє на себе велетенську вишиванку. У неї генерал-губернатора урочисто вдягнуть на День Незалежності.

Від Сіднея до Донбасу

Від Сіднея до Донбасу

Олександр Величко, один із координаторів «Автомайдану-Суми», розповідає коротко: «З’їздили без пригод. Передали авто, поспілкувалися, все по-людськи». Так учасники громадського об’єднання відкермували куплений і відремонтований ними УАЗ до четвертої батареї другого дивізіону 27-ї Сумської реактивної артилерійської бригади.

Ухиляємося!

Ухиляємося!

На Тернопільщині тривають проблеми з мобілізацією. Підсумовуючи результати її шостої хвилі, що закінчилася 17 серпня, обласний військовий комісар Володимир Катинський повідомив, що в цілому її план не вдалося виконати навіть наполовину — на сьогодні це лише 41 відсоток.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Знайшли крайнього?

Знайшли крайнього?

Основним підозрюваним у справі щодо подій під Іловайськом у серпні 2014 року є генерал російської армії Валерій Герасимов. Таку інформацію повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

Терориста могила виправить

Терориста могила виправить

Генсек ООН Пан Гі Мун закликав усі сторони конфлікту на Донбасі вжити термінових заходів для деескалації ситуації та запобігання насильству, яке веде до подальшої загибелі людей, людських страждань і руйнувань інфраструктури, а також негативно впливає на стабільність у регіоні, повідомляє «ВВС-Україна».

«Звільніть ліс за тиждень!»

«Звільніть ліс за тиждень!»

Громади сіл Лісники і Ходосівка, що під Києвом, продовжують активно боротися за збереження заповідного Чернечого лісу. Минулих вихідних люди таки домоглися знесення підозрілого паркану навколо нього, зведеного місяць тому.

Всі статті рубрики