Шана отаману

Шана отаману

Людно було днями у Холодному Яру на хуторі Буда Чигиринського району. Тут, поруч із тисячолітнім дубом Максима Залізняка, де за волю України боролися герої - холодноярці, освячували новозбудований храм останнього отамана Запорозької Січі Петра Калнишевського, 323 роки від дня народження якого нині минуло.

Ну що, полетіли!

Ну що, полетіли!

На Тернопільщині відкрито єдиний наразі в Україні офіційний парадром — місце, де зможуть тренуватися спортсмени-парапланеристи та займатися своїм хобі всі любителі «пташиних польотів». Облаштовано його на Соколиній горі біля села Куликів Кременецького району завдяки співпраці ентузіастів, фахівців Національного парку, на території якого знаходиться згадана гора, районної і обласної влади та Федерації парапланеризму України.

Спрага вгамується, жадібність — ніколи

Спрага вгамується, жадібність — ніколи

Щодо головлікаря, то гроші — три тисячі гривень — йому передали в службовому кабінеті, а співробітники правоохоронних органів узяли хабарника тут же, на «гарячому».

Як повідомляють у прес-службі прокуратури Вінницької області, в таку суму було оцінено послугу видачі направлення, необхідного випускниці школи для вступу до медичного коледжу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Без права Надії на дії

Без права Надії на дії

Навколо справи Надії Савченко досі не вщухають пристрасті, пов’язані з її етапуванням до Ростовської області. Оскільки у містечку Донецьк немає слідчого ізолятора, українку до судового засідання 30 липня триматимуть у Новочеркаському СІЗО.

Місія під прицілом

Місія під прицілом

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ переглядає свою діяльність у зоні проведення АТО в певних місцях, зокрема й з огляду на кілька інцидентів, що трапилися зі спостерігачами поблизу міста Щастя на Луганщині та у селі Широкине на Донеччині.

Ваша картка, пане хорунжий

Ваша картка, пане хорунжий

Мало хто вірив в ефективність збільшення фінансування української армії. Втім реформи й справді не змусили себе довго чекати, зокрема речова. Так, Міністерство оборони презентувало свої розробки у забезпеченні війська новою формою. Під час презентації керівники робочих груп продемонстрували нові зразки повсякденної, парадно-вихідної форми військовослужбовців, єдиний бойовий комплект польової форми та спорядження і знаки розрізнення.

Всі статті рубрики