Де житимуть «равлики»?

Де житимуть «равлики»?

Боротьба з набридливими пересувними МАФами, котрі розмножувались у геометричній прогресії і своєю незліченністю, без перебільшення, захаращували столицю, дійшла-таки до фінального етапу. Київська влада знайшла консенсус, затвердивши спеціальні місця та кількість МАФів, котрі можуть там перебувати.

З убивчою швидкістю

З убивчою швидкістю

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 26 липня приблизно о 20-й годині на 320-му кілометрі автодороги Київ—Харків, у районі села Циганське, що за 13 кілометрів від Полтави. За попередньою інформацією, водій легковика марки Toyota Camry зіткнувся з автомобілем Nissan.

Маріуполь «буфера» не хоче

Маріуполь «буфера» не хоче

=Позавчора у Маріуполі на площі Свободи розпочалася безстрокова акція патріотів під назвою «Маріуполь — це Україна». Організатори акції, переважно з рядів волонтерів, виступають проти демілітаризації села Широкиного та виведення звідти добровольчих батальйонів. Люди хочуть отримати від влади роз’яснення, що відбувається у місті та як проходить ротація.

Будь ти неЛАДНИЙ

Будь ти неЛАДНИЙ

Російські моряки, як-то кажуть, добряче «облажались» минулої неділі під час головного свого професійного свята — дня ВМФ. Причому майже одночасно, за однакових тактичних умов — при виконанні ракетних стрільб по надводних морських цілях — у головних військово-морських базах Чорноморського (Севастополь) і Балтійського (Балтійськ Калінінградської області) флотів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики