НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Захід вірить в українськi реформи

Захід  вірить в українськi реформи

З кожної зі столиць Арсеній Яценюк привіз не лише враження від спілкування з лідерами держав Великої сімки, а й значний портфель інвестиційних пропозицій. Це дуже важливо, адже весь світ дивиться на «англосаксів», які вже давно стали еталоном для великого бізнесу: якщо у них є довіра до якоїсь країни, туди будуть вкладати й інші. Це ніби сертифікат інвестиційної якості.

Зброя, якої не повинно бути

Зброя, якої не повинно бути

Протягом понеділка уздовж усієї лінії розмежування було неспокійно. Позиції сил АТО бойовики обстрілювали понад 60 разів. Попри нещодавні обіцянки відвести важке озброєння, терористи продовжували його використовувати. Це відзначили і представники моніторингової місії ОБСЄ у своєму звіті.

«Прозорий» ремонт

«Прозорий» ремонт

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тернопільська влада готується до презентації онлайн-карти ремонтів вулиць, прибудинкових територій та будівель, які проводитимуться цього року за бюджетні гроші. За словами начальника управління стратегічного розвитку Тернопільської міської ради Юрія Дейнеки, завдяки цій новації всі, хто бажає, у будь-який момент зможуть дізнатися, де і які саме роботи проводяться та скільки коштів на них виділено.

Усі ВІЛьні

Усі ВІЛьні

Ситуація з медикаментами на територіях так званих «ДНР» та «ЛНР» — жахлива. І хоча багато тих, хто потребував постійної медикаментозної підтримки, виїхали за межі конфлікту, тисячі нужденних залишились удома і без ліків, адже поставки медикаментів припинено.

Всі статті рубрики