І «відпустка» не потрібна...

І «відпустка» не потрібна...

У російській армії сталася чергова трагедія. Цього разу не пов’язана з бойовими діями тамтешніх «військовиків» на території України. У навчальному центрі повітряно-десантних військ у селищі Світле під Омськом обвалився дах. Під завалами опинилися 42 військовослужбовці. Із них 19 вдалося врятувати (їх госпіталізовано в медичні заклади Омська та Москви), а 23 — загинули.

Бридж і кіно Омара Шарифа

Бридж і кіно Омара Шарифа

У Каїрі поховали відомого голлівудського актора Омара Шарифа, який запам’ятався глядачам передусім ролями у фільмах «Лоуренс Аравійський» та «Доктор Живаго». 83-річний Шариф помер минулої п’ятниці від інфаркту, хоча до цього довгий час потерпав від хвороби Альцгеймера, повідомляє телеканал «Аль-Арабія».

Розлучення не буде

Розлучення не буде

Грецію не виженуть із зони євро, щонайменше до середи. Такий підсумок саміту в Брюсселі, де переговори лідерів 19 країн єврозони розпочалися в неділю увечері й тривали 17 годин — до ранку понеділка. Як повідомив по завершенні цього марафону президент Європейської ради Дональд Туск, глави держав, у яких в обігу єдина європейська валюта, досягли угоди щодо нової програми порятунку Греції.

Всі статті рубрики