Рішення немає, але «ось-ось»

Рішення немає, але «ось-ось»

Прогнози скептиків щодо того, що екстрений саміт лідерів держав ЄС, покликаний вирішити проблему Греції, не дасть жодних конкретних результатів, виявилися слушними. На засіданні, яке відбулося позавчора пізно ввечері, Афіни представили нові пропозиції для кредиторів, але остаточного рішення з цього приводу досягти не вдалося і країні все ще загрожує дефолт.

Заборонена Русалонька

Заборонена Русалонька

У рамках реформи авторського права Євросоюзу укладено список об’єктів, на комерційне використання фотографій яких потрібен спеціальний дозвіл. Йдеться, передусім, про громадські архітектурні пам’ятки та твори мистецтва. Таким чином Європарламент планує ліквідувати так звану засаду «свободи панорами», яка діє натепер.

По вино — в Болгарію, одягатися — в Угорщину

По вино — в Болгарію, одягатися — в Угорщину

Статистична служба ЄС «Євростат» оприлюднила свій щорічний звіт про рівень цін у країнах Євросоюзу, з якого випливає, що впродовж 2014 року рівень цін на товари широкого вжитку у країнах європейської спільноти відрізнявся майже втричі.

Європа не гумова

Європа не гумова

Євросоюз розпочав планову боротьбу проти контрабандистів у Середземному морі. Міністри закордонних справ 28 держав-членів ЄС позавчора у Люксембурзі ухвалили рішення про старт першої військової операції біля берегів Лівії, повідомляє «Німецька хвиля».

Всі статті рубрики