Викарбувати силу волi

10.06.2015

Настав другий рiк, як путiнська банда та мiсцевi терористи знищують нашi села, комунiкацiї, фабрики, заводи, шахти. Убивають мирне населення, гинуть нашi захисники. Росiя не сприймає Українську державу, український народ. Росiйська iмперiя потужна й сильна, але їм не вдасться полонити Україну.

У нас живе дух козацький, котрого їм не зламати. Тож козацтво потрiбно вiдроджувати, рацiонально зрозумiти, що ми хочемо в життi, яку державу мати — козацьку! Козацтво свiдомо стане нашою нацiональною iдеєю. У цю лиху годину засiла темрява в наших душах, не завжди довiряємо один одному. Потрiбно вдосконалювати себе, будувати в собi гармонiю краси вчинкiв, яскравого настрою, поваги людини до людини. Стати господарем своєї душi i вигнати темряву з наших душ. Взяти, бодай, нашi партiї: мiж ними нема гармонiї. Партiї приносять розбрат i неповагу, а добро в них тiльки на вустах у годину виборiв, тому вони не можуть покращити людям добробут.

Перед вiдродженням козацтва почнемо з того, що козаки дуже любили свою Вiтчизну. В боях були смiливими i вiдважними воїнами в боротьбi за свої вольностi та свободу.

На сьогоднi в наших душах поселилася заздрiсть, ненависть, зажерливiсть, потяг до багатства i кар’єризму. Тому нашому народовi потрiбно очищуватися вiд цих недолiкiв. Для перебудови своєї особистостi доведеться вдосконалюватися, попрацювати над собою. Зовнiшнiй свiт пропускати через себе, правду — через серце, формувати в собi чеснiсть, доброзичливiсть, поряднiсть. Собi говорити — я творець для українського народу. Викарбовувати в собi козацьку силу волi, мудрiсть, стiйкiсть, витримку.

Коли через вiдродження козацтва пройде очищення українського народу — вiдбудеться гармонiйна єднiсть наших народiв в Українi. Буде пробудження в людей України, бо людина — будiвничий цього свiту. Нам дано стати першими творцями в гармонiйному поєднаннi людини з природою. Це станеться пiсля вiдродження козацтва.

За багато рокiв до подiй на Донбасi, Луганщинi Росiя захопила iнформацiйний простiр i зомбувала наших донеччан, луганчан, якi повiрили їм, що Росiя йде їх визволяти. Так помогли виконувати задум великого зодчого бандита Путiна, який напав своїм вiйськом на Україну та породив сепаратизм, чим завдав нам фiзичного i душевного болю.

Манiя величi Путiна закрила йому очi на загальний розвиток руху людства до Вищого Розуму.

Це йому не буде пробачено, i кров невинних людей. Самоорганiзоване козацтво в майбутньому буде головною силою в побудовi нового державно-демократичного устрою в Українi. В цiй органiзацiї повинні брати участь iнтелiгенти, сiльськi та мiськi люди з iдейно-пiднесеним настроєм у душi. Всi громади самоорганiзацiї повиннi контактувати мiж собою i державою.

Потрiбно добиватися ухвалення закону про вiдродження козацтва. Розвивати i множити накопиченi iсторичнi традицiї нашого народу. Розробляти нанотехнологiї i будувати країну на нових знаннях. Пiдтримувати нацiональнi знання.

  • Аби жолуді, а до дуба — байдуже...

    Чисельність населення у будь-якій країні є фактором, що безпосередньо впливає на подальший розвиток суспільства — уповільнює чи прискорює його, а також вважається базисом економічного, соціального, політичного, культурного, духовного та інтелектуального розвитку держави. >>

  • Яйце, прапор і безсмертна душа

    На перший погляд, це несумісні речі, проте вони є різними формами матерії та енергії, перетворені фізикою і біофізикою. Багато тисячоліть людина пізнавала Світ — від плескатої Землі до нейтрона й пульсара; пристосовувалася до природи, накопичувала досвід використання природних явищ на свою користь. Незрозумілі явища приписували «галузевим» богам; творилися міфи, з яких формувалася релігія. >>

  • Історія повторюється і вчить

    Події, які відбуваються у сучасному світі, вимагають від нас, українців, бути особливо пильними. Озвіріла влада Москви йде на все, щоб порушити встановлений мир і порядок у світі, одурманити населення Росії, виправдати свою агресивну політику щодо своїх сусідів. Особливу роль у цій справі відіграє Московська церква як підрозділ ФСБ. >>

  • Прийми, загарбнику, нашi дари...

    Проблеми, притаманні нашому життю, не зникли після виборів до Верховної Ради, а лише загострилися та ще й довели, що виборець не мудріший за дурного карася. Подивімося на партії, які прийшли в парламент. >>

  • Фальшива назва держави

    Після Полтавської битви 1709 року, зламавши незалежницький спротив волелюбних українців на чолі з Мазепою, московський цар Петро І в 1721 р. проголосив Московію називати Росією, а себе — імператором Російської імперії, хоча Залісся (тобто Московія) ніякого відношення до Київської Руси-України не мало, її історичне минуле — в Золотій Орді. >>