Балаган чи божевільня?

Балаган чи божевільня?

Більш як півстоліття я працював у галузі медицини. Спочатку лікарем-фтизіатром, а згодом — заступником головного лікаря з лікувальної роботи (начмедом), головним лікарем медичної установи і головним позаштатним спеціалістом обласного центру (міста), у зв’язку з чим мені часто доводилося бути учасником зібрань, зборів, колегій, конференцій, сесій різних рівнів — районних, обласних, нерідко й державних.

«Каким образом?»

«Каким образом?»

Пригадую 40-ві роки, коли був дитиною. Прийшли «визволителі», всі адміністративні посади, ясна річ, позаймали. Серед окупантів були не лише старші люди, а й молодь. Ось завагітніла молода місцева дівчина, а мати в крик — хто? Слід сказати, що мораль тоді була жорстока. Це ж ганьба на все село — покритка!

Викарбувати силу волi

Викарбувати силу волi

Настав другий рiк, як путiнська банда та мiсцевi терористи знищують нашi села, комунiкацiї, фабрики, заводи, шахти. Убивають мирне населення, гинуть нашi захисники. Росiя не сприймає Українську державу, український народ. Росiйська iмперiя потужна й сильна, але їм не вдасться полонити Україну.

Всі статті рубрики