«Будяк» як «нагорода»

«Будяк» як «нагорода»

Другого червня, навздогін Міжнародного дня захисту дітей з ініціативи низки українських громадських організацій створено список осіб, які впродовж року завзято порушували права дітей. Своєрідний рейтинг назвали «Паперовий будяк». Кожному зі списку впродовж місяця ініціатори передадуть символічний паперовий будяк з описом їхніх дій, які порушили права дітей.

Урізати не будуть

Урізати не будуть

Соціальна допомога людям з інвалідністю з дитинства І групи підгрупи «А» після досягнення ними 18 років знижуватися не буде, щоправда, з 1 січня 2016 року. Таким виявився результат голосування у Верховній Раді за закон про внесення змін до статті 18 закону України про державну соціальну допомогу інвалідам iз дитинства і дітям-інвалідам.

Українське чтиво — на схід

Українське чтиво — на схід

Сьогодні у столиці стартує вже третя благодійна книжкова виставка-ярмарок «Купи книгу — передай іншому». Триденний захід проходитиме у Центральній дитячій бібліотеці імені Тараса Шевченка. І цього разу всі охочі знову матимуть змогу придбати книги більше десятка вітчизняних видавництв та одразу через волонтерів передати їх для дітей із зони АТО.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мар’їнка у вогні

Мар’їнка у вогні

Росія укотре порушила Мінські домовленості про врегулювання ситуації в Україні і дала вказівку своїм бойовикам починати військову операцію. Таку гучну заяву зробив учора Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час відвідування Міжнародного центру миротворчості та безпеки Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗСУ в Яворові Львівської області.

Страйкуй, не страйкуй...

Страйкуй, не страйкуй...

Під стінами Кабінету Міністрів України вчора укотре зібралися представники вільних профспілок. Людям набридли порожнi обіцянки політиків. Мітингувальники вимагають гідних робочих умов та виплати заборгованостей iз заробітної плати. Серед вимог також — адекватні тарифи на ЖКГ, відновлення програми оздоровлення як працюючого населення, так і студентства, та повернення соціальних гарантій.

Всі статті рубрики