Кібернаживка

Кібернаживка

На Черкащині активізувалися інтернет-шахраї. В обласній міліції заявляють, що тільки останнім часом до них звернулися близько 70 людей зі скаргами на те, що їх обдурили віртуальні обіцяльники дешевого товару.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Свободу «равликам»

Свободу «равликам»

Добровольці-партизани, котрі в зоні АТО відловлювали сепаратистів та передавали їх у руки українського правосуддя, самі стали його заручниками. Точніше, заарештованими і запротореними в Маріупольське СІЗО за «розбійний напад» із загрозою позбавлення волі від 9 до 12 років.

Сепаратист Пушилін

Сепаратист Пушилін

На східному фронті — без змін, можна констатувати, перефразовуючи відомий вислів. За повідомленням штабу АТО, вчора вночі бойовики били по позиціях ЗСУ з танків та гранатометів на всіх напрямках — Донецькому, Артемівському, Луганському та Маріупольському.

Руки геть від бурштину!

Руки геть від бурштину!

Бурштинові пристрасті, які вже кілька років вирують на Рівненщині, де залягають найбільші поклади сонячного каменю, почали набирати нових рис. Якщо раніше протистояння виникали переважно між старателями та правоохоронними органами чи злочинними групами, які намагалися взяти бізнес під свій контроль, то тепер терпець уривається і в місцевих жителів, які не мають до цього промислу жодного стосунку.

Грім і блискавка

Грім і блискавка

Потужний буревій, який прийшов на зміну майже літній спеці, залишив без електроенергії близько 170 населених пунктів по всій Україні. Найбільш постраждала від примх природи Львівська область, повідомляє прес-служба ДСНС України.

Всі статті рубрики