Горілка на мільйон

Горілка на мільйон

На одні й ті самі граблі наступили двоє жителів Черкас, які вже відбули термін за організацію підпільної ґуральні, та висновків, сидячи на тюремних нарах, не зробили. Тож, коли вийшли на волю, знову взялися за звичне ремесло.

На сусіда — з гранатою

На сусіда — з гранатою

Велика кількість нелегальної зброї, яка є зараз у цивільного населення, становить серйозну небезпеку для мирних громадян у містах і селах, віддалених від бойових дій у зоні АТО. Особливо, якщо ця зброя потрапляє до рук неадекватних осіб.

Міліцейські розваги

Міліцейські розваги

У селищі Солоницівка Дергачівського району троє міліціонерів по-звірячому побили двох чоловіків. Можливо, про цей злочин ніхто б і не дізнався, якби свідки розправи не зняли все на камеру мобільного телефону. Відео потрапило до соціальних мереж, викликавши широкий публічний резонанс.

Ніяких наліпок про «ПТН»

Ніяких наліпок про «ПТН»

Упродовж травня у столиці тривають цільові заходи ДАІ під назвою «Номерний знак». Як зазначають у столичному УДАІ, останнім часом значно поширилися випадки експлуатації водіями транспортних засобів, які не зареєстровані або не перереєстровані в установленому порядку, без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому засобу чи не відповідає вимогам стандартів.

Неминучий «Ісход»

Неминучий «Ісход»

Московський райсуд Харкова засудив до трирічного ув’язнення лідера проросійської організації «Ісход» Олега Новікова. До слідчого ізолятора він потрапив 22 січня, після того як тривалий час намагався організувати в регіоні ще одну підконтрольну РФ «народну республіку», відверто погрожував розправою військовослужбовцям, волонтерам і працівникам правоохоронних органів, які беруть участь або підтримують АТО.

Всі статті рубрики