Дорога моя «нація»

Дорога моя «нація»

Мінспорт дещо урізав 4-мільйонний кошторис проведення ХІІІ «Кубка Стелли Захарової» (після журналістських розслідувань, що показали свідомо завищені статті витрат із держбюджету), але міжнародний турнір спортивних гімнастів у Києві таки відбувся. Цього разу він мав назву «Український кубок нації».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бояна — це вам не Яніна

Бояна — це вам не Яніна

Перші два дні на «Ролан Гарросі» принесли українським уболівальникам кардинально протилежні емоції. На старті в неділю — болюча поразка співвітчизниці, вчора — дві переконливі перемоги.

Із думами про майбутнє

Із думами про майбутнє

Після того як позаминулого уїк-енду стало відоме ім’я нового чемпіона країни, інтерес до першості прем’єр-ліги практично зник. Адже й на інших «поверхах» турнірної таблиці розв’язка настала достроково. Невирішеним питанням ЧУ-2014/15 формально залишається ім’я невдахи, якому за підсумками сезону доведеться попрощатися з елітою.

Команда вибачається

Команда вибачається

Уперше в кар’єрі вигравши кваліфікацію на Гран-прі Монако, лідер «Мерседеса» Льюїс Хемілтон мав усі підстави перемогти й у самих перегонах. Однак стати тріумфатором етапу в Монте-Карло чинному чемпіонові світу не судилося.

Всі статті рубрики