НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Їхав «Смерч» по дорозі

Їхав «Смерч» по дорозі

На думку Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, ймовірність відновлення активних бойових дій на сході України є вкрай високою. «Виникає питання, навіщо Путін туди нагнав стільки техніки. В принципі, можливість відновлення активних бойових дій вкрай висока.

Родзинка в стилі етно

Родзинка в стилі етно

Учора в обласному центрі стартували Тернопільські дні моди. Це вже не перше таке дійство, однак, як повідомила на прес-конференції його координатор Марія Гудима, цьогоріч формат розширено і вдосконалено під девізом «Українське — це модно».

Не рубай тополю, бо...

Не рубай тополю, бо...

Посадовці одного з державних підприємств Вінницького району, порушивши вимоги Лісового кодексу України, безпідставно видали лісорубний квиток на вирубування захисних насаджень уздовж автошляху Стрижавка—Стадниця—Писарівка.

Світло Тамги

Світло Тамги

Свого часу Україна не прийшла до Криму — і ось тепер Крим «увірвався» до столиці: болем, реальністю, шоком. Після «несподіваної» окупації півострова російськими військами, на наших очах у стислому вигляді відбуваються події, що колись передували депортації кримських татар із Батьківщини.

Засудити Москаля

Засудити Москаля

Днями до Окружного адміністративного суду Києва надійшла позовна заява про визнання протиправним розпорядження очільника Луганщини Геннадія Москаля про заборону перетину автотранспортом пункту пропуску «Лисичанськ—Гірське—Золоте—Первомайськ» на межі з так званою «ЛНР».

Всі статті рубрики