«Вовкам» закон не писаний

«Вовкам» закон не писаний

Російські байкери з клубу «Нічні вовки» вирушили у приурочений до 9 травня мотопробіг Москва—Берлін, попри заборону на в’їзд до Польщі, Чехії і Німеччини. Близько двох десятків мотоциклістів виїхали з бази клубу під Москвою. За словами ватажка клубу Олександра Залдостанова на прізвисько Хірург, який вважає себе особистим другом президента Росії Володимира Путіна, колона буде «значно більшою».

У скриньці президента

У скриньці президента

Російські хакери проникли в електронну скриньку президента США Барака Обами. Як повідомила з посиланням на джерела у вашингтонській адміністрації газета «Нью-Йорк таймс», це сталося під час кібератаки на незасекречену комп’ютерну мережу Білого дому восени 2014 року. Таким чином хакери отримали доступ до щоденного робочого листування Обами.

Довіра — головний фактор перемоги Назарбаєва

Довіра — головний фактор перемоги Назарбаєва

26 квітня 2015 року в Казахстані відбулися другі позачергові президентські вибори за останні п’ять років. З великою перевагою перемогу здобув Нурсултан Назарбаєв, який обіймає президентську посаду вже більше 20 років. За нього проголосувало 97,7% виборців. Явка виборців склала більш ніж 95 % від усіх громадян, які мають право голосу.

Поховані в горах

Поховані в горах

Понад 3700 загиблих, 6944 постраждалих — таким, станом на вчора по обіді, був сумний підсумок потужного землетрусу, який у суботу, 25 квітня, близько опівдня стався в Непалі. Підсумок, швидше за все, не остаточний, адже в процесі рятувальної операції кількість жертв постійно зростає. За даним непальського МВС, учора було розібрано не більше половини завалів, під якими ще може перебувати багато загиблих і поранених.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики