Волинські пасочки — для сходу

Волинські пасочки — для сходу

Напередодні Великодня делегація представників Ковельської районної ради, місцевих волонтерів та артистів побували у прифронтовому Старобільському районі Луганщини. І не з порожніми руками, а, як і годиться щирим українцям, з гостинцями до свят.

«Озерний вітер» від Покальчуків

«Озерний вітер» від Покальчуків

У родинному обійсті відомих в Україні братів Покальчуків — на жаль, уже покійного письменника Юрія Покальчука та його брата, соціального психолога Олега Покальчука — волинські волонтери взялися облаштовувати своєрідний культурний центр. Саме останній ще восени запропонував місцевим волонтерам використати батьківську хату та подвір’я, що лишилося в Луцьку, з користю для міста та бійців АТО.

Дім, де оживають надії

Дім, де оживають надії

Свого часу «УМ» докладно розповідала про те, як у багатоповерхівці по вулиці Конєва святкували новосілля родини з особливими дітьми. Будинок цей зведений за унікальним проектом — спеціально для дітей, чиє життя проходить в інвалідному візку.

Шевченко — в автобусі

Шевченко — в автобусі

У пасажирів дніпропетровських маршрутних автобусів та метро розпочалося принципово нове життя. Принаймні чогось подібного історія обласного центру дотепер не знала — пiсля Великодня у транспорті з’явилися плакати не рекламні, а з віршами українських поетів. А з 4 травня вірші українських поетів «оселяться» і в дніпропетровському електротранспорті.

Всі статті рубрики