Курсантський план

Курсантський план

Відразу п’ятеро курсантів Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ України віком від 20 до 21 року попалися на збуті канабісу — особливо небезпечного наркотичного засобу, який виготовляють iз конопель. Слідство встановило також, що молоді кандидати в правоохоронці й самі не цуралися психотропних препаратів, включивши їх до свого «меню».

Купіть обріз

Купіть обріз

Пасажири залізничного вокзалу імені Тараса Шевченка у місті Сміла очам своїм не повірили, коли серед білого дня побачили спроби продати обріз мисливської рушниці. Як повідомили «УМ» у прес-службі Черкаської обласної міліції, люди одразу повідомили про такий «небезпечний базар» до чергової частини лінійного відділу міліції.

Дістанеться на горіхи

Дістанеться на горіхи

Скандальна справа про зловживання службовим становищем посадовців Вінницької митниці під час експорту волоських горіхів набула в регіоні чималого розголосу. Генпрокуратура відкрила проти митників кримінальні провадження за двома статтями ККУ: фіктивне підприємництво та зловживання владою або службовим становищем.

Чудотворець за 20 тисяч євро

Чудотворець за 20 тисяч євро

Хочеш заховати — поклади на найвидніше місце. Саме так, схоже, міркував 38-річний громадянин України, який вирішив вивезти до Росії через коридор спрощеного митного контролю старовинну ікону. Коштовний раритет він «невимушено» залишив на задньому сидінні Mitsubishi Lancer серед інших особистих речей, сподіваючись, що салон так доскіпливо не оглядатимуть.

Пильнуй, пішоходе

Пильнуй, пішоходе

Ще тиждень у Києві триватимуть профілактичні заходи під назвою «Пішохід та пішохідний перехід», які проводить столична Державтоінспекція. Як повідомили «УМ» в Управлінні ДАІ міста Києва, головним завданням цих акцій є зниження кількості дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів.

Всі статті рубрики